F
L
E
I
S
C
H
M
A
N
N


HTML 2017 v2

Még mindig jó móka a HTML5-el játszadozni, főleg akkor, ha sikerülnek is az eltervezett megoldások, de hogy még mindig mennyi szívás van ezzel.

öt szép szűzlány őrült írót nyúz | ÖT SZÉP SZŰZLÁNY ŐRÜLT ÍRÓT NYÚZ

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet xxxx...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi. Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim placerat facer possim assum.


Test
Level of my satisfaction:
Overal quality of the company:


Belenéztem az oldalba egy Anroidos telefonon és ezt láttam:

Felfogni nem tudom azt, hogy Android 8-ason, egy ottani Google Chrome böngészőben miért pont így jelenik meg ez az oldal és az is érdekes, hogy a lenti két kép között csak az a különbség, hogy egyszer elforgattam a telefont és utána már egy kicst másképp tördeli meg a lapot:

Biztos ennek is van magyarázata, de ez most azért így fog maradni… Elnézést!


Nincs jog fenntartva -= FLEISCHMANN =- No rights reserved